Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ

Γράφει ο Λιακόπουλος Δημοσθένης. 
Ο καθηγητής της Κυτταρικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας Βλαντιμίρ Μιρόνοφ ανακοίνωσε, όπως έκαναν και άλλοι στο παρελθόν, ότι μπορεί να κατασκευάσει συνθετικό κρέας, τις γνωστές κρεατόμαζες, αρκεί να βρει επενδυτές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το συνθετικό κρέας θα είναι 50% φθηνότερο από το κανονικό, πολύ πιο νόστιμο, πολύ πιό θρεπτικό και εγγυημένα χωρίς τις ασθένειες των τρελλών αγελάδων, των κοτόπουλων, των χοίρων, των ψαριών κτλ. Όπως δήλωσε, με το φτηνά παραγόμενο αυτό κρέας, θα μπορούν να τραφούν όλοι οι φτωχοί στην Αφρική και τον τρίτο κόσμο, αλλά και να σωθούν οι κάτοικοι του δυτικού κόσμου από τα περριτά κιλά. Το σύνθημά του, είναι ότι όλοι όσοι είναι...
εναντίον αυτής της ιδέας είναι απλώς ηλίθιοι'' .


Ταυτόχρονα όπως υποστηρίζει, δεν θα επιναρύνεται το περιβάλλον και ταυτόχρονα δεν θα υπάρχει κανένας κίδυνος για την υγεία μας. Ως γνωστόν είχα ανακοινώσει την δυνατότητα αυτή εδώ και έντεκα χρόνια και με έλεγαν φαντασμένο. Το θέμα είναι ότι με έλεγαν και κινδυνολόγο διότι είχα εξηγήσει ότι:
1. Με την δυνατότητα δημιουργίας συνθετικού κρέατος, καταργείται ένα ακόμη ελεύθερο επάγγελμα, αυτό του κτηνοτρόφου, οπότε χτυπιέται η μεσαία τάξη.
2. Το συνθετικό κρέας θα κατασκευάζουν με τις θυγατρικές τους μόνο οι πέντε μεγάλες πολυεθνικές που ελέγχουν και όλους τους σπόρους υβρίδια και που ελέγχουν την γεωργία παγκόσμια.
 
3. Μέσα από το συνθετικό κρέας θα μπορούν να μας ταϊσουν ότι θέλουν και να ελέγχουν και την παγκόσμια υγεία και το χρόνο ζωής μας , αλλά και την θέλησή μας και την δυνατότητα αντίστασής μας σε όσα προωθούν παγκόσμια.
4. Για να προωθηθεί το κρέας αυτό, προώθησαν τις τεχνητές ασθένειες όλων των ζώων που εκτρέφονται. Γελάδες, πρόβατα, γουρούνια, κοτόπουλα, και ψάρια προωθώντας έτσι μία τρομοκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού.
5. Σύμφωνα με νόμους που ήδη έχουν προωθηθεί, απαγορεύεται η εκτροφή οικοσίτων ζώων, ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει την δυνατότητα απεξάρτησης από το σούπερ μάρκετ για να πάρει κρέας.
6. Προώθησαν την προπαγάνδα για το ότι δήθεν μία αγελάδα μολύνει το περιβάλλον περισσότερο και από ένα τζιπ.
 7. Σκοπός του φθηνού και δήθεν πιο υγειούς κρέατος θα είναι να μην μπορεί να προμηθευτεί κανείς κόκκινο κρέας, κοτόπουλα και ψάρια, από πουθενά αλλού παρά από τα οργανωμένα σούπερ μάρκετ, από όπου ήδη αγοράζουμε και κάθε άλλο είδος διατροφής.
8. Θα μπορούν από τα σούπερ μάρκετ αυτά να ψωνίζουν μόνο οι διαπιστευμένοι πολίτες, αυτοί δηλαδή που θα έχουν την ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής αρχικά και αργότερα το μικροτσίπ.
Γελούσαν κάποιοι με την υποτιθέμενη ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής πριν από έντεκα χρόνια, αλλά η κάρτα του πολίτη έρχεται.
Γελούσαν και με τα τσιπάκια, αλλά όλοι οι κάτοικοι του τρίτου κόσμου θα τα πάρουν για να φάνε το φθηνό συνθετικό κρέας και ομοίως όλοι οι κάτοικοι του δυτικού κόσμου για να μην πάνε φυλακή σαν φοροφυγάδες.
Γελούσαν και με το συνθετικό κρέας, το κρέας του σωλήνα, όπως λεγότανε τότε, αλλά έρχεται η ώρα του όπου νάναι. Ευτυχώς όμως, έρχονται και τα οχτώ τελευταία λεπτά για να μας απαλλάξουν από όλα αυτά τα τεχνουργήματα του κακού.
Μην με θεωρείται οπισθοδρομικό, διότι εγώ σαν ηλεκτρονικός φυσικός, είμαι γκατζετάκιας. Να γνωρίζετε απλά. ότι οι γραφές και οι προφητείες είναι πάντοτε ακριβείς και όχι αλληγορικές. Άν με την εκπομπή ενός θηριώδους σε μέγεθος ηλεκτρομαγνητικού παλμού, που χρειάζεται περίπου οκτώ λεπτά για να φθάσει στη Γη, ο Ήλιος καταστρέψει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή και μηχανή και εργοστάσιο πάνω στη Γη, θα μας απαλλάξει από όλη αυτή την τεχνολογική χλαίμπα, που θα μπορούσε να λειτουργεί υπέρ των ανθρώπων, αλλά λειτουργεί υπέρ των κοσμοεξουσιαστών. Υπέρ του απολύτου ελέγχου όλης της ύπαρξής μας.
Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου να τρώω συνθετικό κρέας, με πειράζουν όλα αυτά που θέλουν να κάνουν αυτοί που θα το εκμεταλλευτούν εις βάρος των ανθρώπων.
Μετά τμής και υπομονής αλλά και επιμονής Λιακόπουλος Δημοσθένης

Η Τουρκία καπηλεύεται την ελληνική Ιστορία…

Όπως έγινε γνωστό από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, η τουρκική αρχαιολογική αποστολή θα αναλάβει τις ανασκαφές στην αρχαία πόλη Ξάνθο στις ακτές της πάλαι ποτέ Λυκίας, κοντά στην Αττάλεια. Μέχρι τώρα τις ανασκαφές διεξήγαν Γάλλοι αρχαιολόγοι από το πανεπιστήμιο του Μπορντό.
Μέχρι το σημείο αυτό τα πράγματα φαίνονται καλά. Όμως οι Τούρκοι είναι Τούρκοι, παντού, και ο σεβασμός στην πολιτισμική κληρονομιά των ιστορικών λαών της περιοχής που με το σπαθί κατέλαβαν, δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Έτσι από τη στιγμή που ανέλαβαν την ανασκαφή «ξέχασαν» ότι η Ξάνθος ήταν ελληνική πόλη! Ας θυμίσουμε λοιπόν στους… αρχαιοκάπηλους τα ακόλουθα:
Η αρχική της ονομασία ήταν Άρνα, την περίοδο των Χετταίων. Στην Ιλιάδα ο Όμηρος την αναφέρει με το όνομα Ξάνθος, από το όνομα του γειτονικού της ποταμού, ως πατρίδα του ήρωα Σαρπηδόνα. Οι Λύκιοι κάτοικοί της ήταν ένας από τους ελληνικής καταγωγής λαούς της Θάλασσας που μετά τα Τρωικά κατέκλυσαν τη Μεσόγειο.
Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο και τον Παυσανία οι Λύκιοι ήταν απόγονοι των αρχαίων Μινωιτών. Η πόλη αντιστάθηκε ηρωικά στους Πέρσες, όταν εισέβαλαν στην Μικρά Ασία τον 6ο αιώνα π.Χ. Τότε εξοντώθηκε όλος ο πληθυσμός της. Αργότερα εποικίστηκε από Ανατολίτες και συμμετείχε στην εκστρατεία του Ξέρξη κατά της Ελλάδας και για τιμωρία ο Κίμων την κατέστρεψε. Από την εποχή αυτή και μετά η πόλη που ξανακτίστηκε ήταν αμιγώς ελληνική και παρέμεινε έτσι ως το τέλος. Ήταν μάλιστα μέλος της πρώτης Αθηναϊκής Συμμαχίας.
Αργότερα υποδέχτηκε ως ελευθερωτή τον Αλέξανδρο. Αντίθετα με τα όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι, η πόλη, τον 2ο αιώνα π.Χ. δεν ήταν το κέντρο του πολιτισμού των Λυκίων γιατί απλούστατα οι Λύκιοι, ως Έλληνες μετέφεραν και στην περιοχή τον δικό τους πολιτισμό.
Τουλάχιστον να είμαστε εμείς οι Έλληνες στοιχειωδώς ενημερωμένοι, ώστε να καταλαβαίνουμε καλύτερα τη «φιλία» του Ερντογάν…


  ΠΗΓΗ: http://www.defence-point.gr/news/?p=16230

Συνάντηση Μπίλντεμπεργκ 2011


Ορισμένες από τις αποφάσεις της Συνάντησης που έλαβε χώρα στις 9-12 Ιουνίου στην Ελβετία όπως τις κατέγραψε το περιοδικό HELLENIC NEXUS-Ιούλιος 2011.Απόσπασμα 1ο :Το θέμα του υπερπληθυσμού

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Jim Tucker,που επικαλείται αξιόπιστη πηγή μέσα από τη Λέσχη των Μπιλντεμπέργκερς, ένα από τα κορυφαία θέματα στην ατζέντα της φετινής συνάντησης ήταν και η πιθανότητα πολέμου στη Μέση Ανατολή.Η πηγή του Tucker, που είναι και μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, δήλωσε ότι τα μέλη της Λέσχης πιστεύουν πως υπάρχει ήδη υπερπληθυσμός στον πλανήτη και ο πόλεμος ίσως αποτελεί μια μικρή λύση του προβλήματος.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον Tucker, τα μέλη της Μπίλντεμπεργκ είναι ιδιαίτερα θορυβημένα από τη δραστηριότητα και τις αντιδράσεις των διαφόρων αυτονόμων εθνικών κινημάτων, αλλά και την κάλυψη τη συνάντησής τους από εναλλακτικά ΜΜΕ.
Για τον λόγο αυτό, έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες <<από μέσα>>.Ακόμα,προσέγγισαν τον μεγάλο επιχειρηματία των ΜΜΕ,
Rupert Murdoch, ώστε να πιέσει τις εφημερίδες Guardian και Irish Times να υποβαθμίσουν το ρεπορτάζ τους για τη λέσχη Μπίλντερμπερκ-κάτι, όμως, που τελικά δεν έγινε δυνατό.


2ο απόσπασμα: Επιμήκυνση της Οικονομικής Κρίσης…

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που πήραν τα μέλη της Μπίλντερμπερκ ήταν να υπάρξει προσπάθεια για την παράταση της οικονομικής κρίσης, ώστε όλες οι ελεγχόμενες από αυτούς τράπεζες και χρηματοοικονομικοί οργανισμοί να αυξήσουν τα κέρδη τους ακόμα περισσότερο.Συγκεκριμένες αποφάσεις αφορούν την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γεγονός που θα τις σπρώξει στη χρεοκοπία και σε κοινωνική κρίση πρωτο φανούς μεγέθους!
Οι τιμές του πετρελαίου αναμένεται να φτάσουν στα ύψη καθώς, σύμφωνα με τις αποφάσεις της παγκόσμιας ελίτ, είναι και αυτός ένας τρόπος για να γονατίσουν τις εθνικές Οικονομίες διαφόρων κρατών.Παράλληλα, μεθοδεύεται ο <<θάνατος>> του δολαρίου, η εκρηκτική αύξηση του κόστους όλων των ενεργειακών πηγών, καθώς και η δημιουργία χάους και συνθηκών αναρχίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το σχέδιο των μελών της Λέσχης δείχνει να είναι η κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών, η επιβολή αυστηρότατων μέτρων, η δημιουργία προβλημάτων δανεισμού σε διάφορες χώρες, η μονοπώληση του πλούτου και της δύναμης, και η χρήση μιας παρατεταμένης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ως δικαιολογίας για τη επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός κοινού παγκόσμιου νομίσματος και ενός σκληρότερου αστυνομικού κράτους, με τη χρήση υψηλού επιπέδου τεχνολογίας.

3ο απόσπασμα: <<Η Ελλάδα είναι νεκρή>>…

Για τη χώρα μας η συνάντηση του 2011 παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η κρίση χρέους της Ελλάδας ήταν ένα από τα βασικά θέματα της αντζέντας. Βέβαια, τα συμπεράσματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, αφού παρουσιάζουν την Ελλάδα ως <<νεκρή>> οικονομικά και χρεοκοπημένη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Λέσχη προβλέπει η ανεργία στην Ελλάδα να ξεπεράσει το 25% μέσα στην επόμενη διετία.
Από ελληνικής πλευράς, οι σημαντικές παρουσίες στη συνάντηση ήταν αυτή του πρώην Υπουργού Οικονομίας και νυν Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Παπακωσταντίνου, του προέδρου της ΕΛΙΑΜΕΠ, Λουκά Τσούκαλη, του προέδρου της Coca-Cola Hellas, Γιώργου Δαυίδ και του επικεφαλής οικονομολόγου της Eurobank, Γκίκα Χαρδουβέλη.

Σχόλιο HN:Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο πλανήτης δεν έχει να περίμένη τίποτα καλό,το αντίθετο μάλιστα…

ΠΗΓΗ:HELLENIC NEXUS- ΙΟΥΛΙΟΣ 2011