Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δείτε τον Χάρτη Ραδιενεργών Επιπτώσεων στον Ωκεανό απο τον αντιδραστήρα της Fukusima

Υποβάθμιση της ανθρωπότητας;Καταστροφή του DNA;

Το πιο δυναμικό τμήμα της ανθρωπότητας ενημερώνεται πλέον απο το διαδίκτυο. Θεωρητικά λοιπόν όλοι οι άνθρωποι έχουμε ακούσει για τα chemtrails. Για τον έλεγχο των σπόρων. Για την ατζέντα 21. Για τα εμβόλια και τον υδράργυρο που περιέχουν. Για τους εξωγήϊνους ή ενδογήϊνους. Για την επίδραση της μουσικής. Για την επίδραση των νέων οικονομικών λαμπτήρων. 
Για την συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιρειών. Και χιλιάδες άλλα ακόμη σενάρια που "τρέχουν" ταυτόχρονα. 


Ελάχιστοι όμως έχουν την δυνατότητα να ενώσουν το πάζλ όλων αυτών των "παιχνιδιών" για να αντιληφθούν το "Μεγάλο" παιχνίδι. Ποιός όμως είναι αυτός ο "παίκτης" που έχει τόσο υψηλό δείκτη νοημοσύνης που συντονίζει όλο αυτό το παγκόσμιο "παιχνίδι"; 


Πιστεύετε οτι επαρκεί ο ανθρώπινος νούς για να συντονίσει κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες οργανώσεις; Προσωπικά πιστεύω οτι αυτό είναι αδύνατο. Δείτε οτι σε έναν δήμο που χειρίζονται καμιά δεκαριά διαφορετικές υποθέσεις και ο δήμαρχος "μπλοκάρει". 


Το ίδιο συμβαίνει ακόμη και με τους καθηγητές πανεπιστημίου που διοικούν ένα ίδρυμα. Μην έχετε ψευδαισθήσεις. 


Το "παιχνίδι" ξεπερνάει τα ανθρώπινα δεδομένα. Πάει χιλιάδες χρόνια πίσω. Αφορά τον αποικισμό της Γης, αυτό που στα ιερά κείμενα αναφέρεται σαν δημιουργία του ανθρώπου. Κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν το δικό τους DNA καταστρέφοντας το δικό μας. Το σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Δείτε προσεκτικά το βίντεο και ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις..

ΠΗΓΗ