Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΕΜΒΟΛΙΑ - ΦΘΟΡΙΟΥΧΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ LIGHT - Νέα αποδεικτικά στοιχεία!

Έχουμε παρουσιάσει κατα καιρούς πολλές αποδείξεις..
οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για μείωση του πληθυσμού της Γης, οτι τα τρόφιμά μας δεν είναι ασφαλή, έχουμε μιλήσει για τον κώδικα Alimentarius και ένα σωρό άλλα επικίνδυνα "προγράμματα" που έχει δρομολογήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. 


Επανερχόμαστε με την συνέντευξη του Δρ Μπλέιλοκ, ο οποίος είναι κορυφαίος νευρολόγος στις ΗΠΑ και έδωσε συνέντευξη η οποία παρουσιάστηκε απο τον Άλεξ Τζόουνς στις ΗΠΑ. Η συνέντευξή του αποτελείται απο 5 μικρά βίντεο που πρέπει να τα δείτε με πολύ προσοχή. 
Να εφιστίσουμε την προσοχή


Α) Στο τι οδοντόκρεμες χρησιμοποιούμε.Όσες περιέχουν φθόριο, αλουμίνιο ή τιτάνιο προκαλούν παθήσεις του νευρολογικού συστήματος. Δείξτε αυτά τα βίντεο στον οδοντίατρό σας. Να προσέξουμε ιδιαίτερα τα φθοριωμένα νερά. Μην ξεχνάτε οτι αυτές τις μέρες γίνεται η διαπραγμάτευση για την ενοποίηση όλων των εταιρειών νερού στην Ελλάδα για να μπορούν να ξεπουληθούν στις μεγάλες ονομαζόμενες πολυεθνικές, όλες μαζί.

 Β) Σταματήστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη. Περιέχετε σε μεγάλες ποσότητες στα προϊόντα light και αλλού.


Γ) Προσοχή στα εμβόλια. Πριν αποφασίσετε αν θα κάνετε ή όχι στο παιδί σας εμβόλιο δείτε ξανά αυτά τα βίντεο και δείξτε τα και στον παιδίατρό σας. Να είστε βέβαιοι ότι οι ερευνητές ιατροί αυτοί στις ΗΠΑ είναι πανεπιστημιακού επιπέδου και κορυφαίοι σε όλη την ανθρωπότητα στην ειδικότητά τους.


Όλα αυτά τα προγράμματα συσχετίζονται σύμφωνα με τον κ. Ράσελ Μπλέϊλοκ με το ίδρυμα Ροκφέλερ, Φόρντ, Καρνέγκι και φυσικά τους Ρόθτσιλντ.


Τονίζουμε προσέξτε αυτά τα 5 βίντεο γιατί περιέχουν τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το πόσο επικίνδυνα είναι το φθόριο, η ασπαρτάμη κτλ..


Στο τέλος του κάθε βίντεο υπάρχει παραθυράκι που σας παραπέμπει στο επόμενο..


Είναι πολύ σημαντικό αυτά τα βίντεο να τα δούν καθηγητές και δάσκαλοι.

 


 Όσοι πιστεύουν οτι όλα αυτά είναι συνωμοσιολογίες και όχι πραγματικότητα ας δούν αυτό το βίντεο που ο Ααρόν Ρουσώ συμπατριώτης του κ. Ροκφέλερ αποκαλύπτει τα σχετικά. 

ΠΗΓΗ