Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΡΕΑΣ

Γράφει ο Λιακόπουλος Δημοσθένης. 
Ο καθηγητής της Κυτταρικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας Βλαντιμίρ Μιρόνοφ ανακοίνωσε, όπως έκαναν και άλλοι στο παρελθόν, ότι μπορεί να κατασκευάσει συνθετικό κρέας, τις γνωστές κρεατόμαζες, αρκεί να βρει επενδυτές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το συνθετικό κρέας θα είναι 50% φθηνότερο από το κανονικό, πολύ πιο νόστιμο, πολύ πιό θρεπτικό και εγγυημένα χωρίς τις ασθένειες των τρελλών αγελάδων, των κοτόπουλων, των χοίρων, των ψαριών κτλ. Όπως δήλωσε, με το φτηνά παραγόμενο αυτό κρέας, θα μπορούν να τραφούν όλοι οι φτωχοί στην Αφρική και τον τρίτο κόσμο, αλλά και να σωθούν οι κάτοικοι του δυτικού κόσμου από τα περριτά κιλά. Το σύνθημά του, είναι ότι όλοι όσοι είναι...
εναντίον αυτής της ιδέας είναι απλώς ηλίθιοι'' .


Ταυτόχρονα όπως υποστηρίζει, δεν θα επιναρύνεται το περιβάλλον και ταυτόχρονα δεν θα υπάρχει κανένας κίδυνος για την υγεία μας. Ως γνωστόν είχα ανακοινώσει την δυνατότητα αυτή εδώ και έντεκα χρόνια και με έλεγαν φαντασμένο. Το θέμα είναι ότι με έλεγαν και κινδυνολόγο διότι είχα εξηγήσει ότι:
1. Με την δυνατότητα δημιουργίας συνθετικού κρέατος, καταργείται ένα ακόμη ελεύθερο επάγγελμα, αυτό του κτηνοτρόφου, οπότε χτυπιέται η μεσαία τάξη.
2. Το συνθετικό κρέας θα κατασκευάζουν με τις θυγατρικές τους μόνο οι πέντε μεγάλες πολυεθνικές που ελέγχουν και όλους τους σπόρους υβρίδια και που ελέγχουν την γεωργία παγκόσμια.
 
3. Μέσα από το συνθετικό κρέας θα μπορούν να μας ταϊσουν ότι θέλουν και να ελέγχουν και την παγκόσμια υγεία και το χρόνο ζωής μας , αλλά και την θέλησή μας και την δυνατότητα αντίστασής μας σε όσα προωθούν παγκόσμια.
4. Για να προωθηθεί το κρέας αυτό, προώθησαν τις τεχνητές ασθένειες όλων των ζώων που εκτρέφονται. Γελάδες, πρόβατα, γουρούνια, κοτόπουλα, και ψάρια προωθώντας έτσι μία τρομοκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού.
5. Σύμφωνα με νόμους που ήδη έχουν προωθηθεί, απαγορεύεται η εκτροφή οικοσίτων ζώων, ώστε κανείς να μην μπορεί να έχει την δυνατότητα απεξάρτησης από το σούπερ μάρκετ για να πάρει κρέας.
6. Προώθησαν την προπαγάνδα για το ότι δήθεν μία αγελάδα μολύνει το περιβάλλον περισσότερο και από ένα τζιπ.
 7. Σκοπός του φθηνού και δήθεν πιο υγειούς κρέατος θα είναι να μην μπορεί να προμηθευτεί κανείς κόκκινο κρέας, κοτόπουλα και ψάρια, από πουθενά αλλού παρά από τα οργανωμένα σούπερ μάρκετ, από όπου ήδη αγοράζουμε και κάθε άλλο είδος διατροφής.
8. Θα μπορούν από τα σούπερ μάρκετ αυτά να ψωνίζουν μόνο οι διαπιστευμένοι πολίτες, αυτοί δηλαδή που θα έχουν την ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής αρχικά και αργότερα το μικροτσίπ.
Γελούσαν κάποιοι με την υποτιθέμενη ηλεκτρονική κάρτα πληρωμής πριν από έντεκα χρόνια, αλλά η κάρτα του πολίτη έρχεται.
Γελούσαν και με τα τσιπάκια, αλλά όλοι οι κάτοικοι του τρίτου κόσμου θα τα πάρουν για να φάνε το φθηνό συνθετικό κρέας και ομοίως όλοι οι κάτοικοι του δυτικού κόσμου για να μην πάνε φυλακή σαν φοροφυγάδες.
Γελούσαν και με το συνθετικό κρέας, το κρέας του σωλήνα, όπως λεγότανε τότε, αλλά έρχεται η ώρα του όπου νάναι. Ευτυχώς όμως, έρχονται και τα οχτώ τελευταία λεπτά για να μας απαλλάξουν από όλα αυτά τα τεχνουργήματα του κακού.
Μην με θεωρείται οπισθοδρομικό, διότι εγώ σαν ηλεκτρονικός φυσικός, είμαι γκατζετάκιας. Να γνωρίζετε απλά. ότι οι γραφές και οι προφητείες είναι πάντοτε ακριβείς και όχι αλληγορικές. Άν με την εκπομπή ενός θηριώδους σε μέγεθος ηλεκτρομαγνητικού παλμού, που χρειάζεται περίπου οκτώ λεπτά για να φθάσει στη Γη, ο Ήλιος καταστρέψει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή και μηχανή και εργοστάσιο πάνω στη Γη, θα μας απαλλάξει από όλη αυτή την τεχνολογική χλαίμπα, που θα μπορούσε να λειτουργεί υπέρ των ανθρώπων, αλλά λειτουργεί υπέρ των κοσμοεξουσιαστών. Υπέρ του απολύτου ελέγχου όλης της ύπαρξής μας.
Προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου να τρώω συνθετικό κρέας, με πειράζουν όλα αυτά που θέλουν να κάνουν αυτοί που θα το εκμεταλλευτούν εις βάρος των ανθρώπων.
Μετά τμής και υπομονής αλλά και επιμονής Λιακόπουλος Δημοσθένης

1 σχόλιο: