Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Μηνωίτες Κρήτες ανακάλυψαν την Γερμανία


Οι Μινωίτες Κρήτες ήσαν εκείνοι που πρώτοι πάτησαν το πόδι τους στο Νορντ Φρίσλαντ της νυν Γερμανίας. Κι αυτό συνέβη κατά το 1300 π.Χ.(Σ.Σ:Και εμάς διδάσκουν τα παιδιά μας οτι είχαμε "Κάθοδο Δωριέων" και άλλες "Καθόδους",μόνο καθόδους!Ενω πολλές σύγχρονες έρευνες,αρχαιολογικές κ.τ.λ,δείχνουν κινήσεις αποίκων απο την Ελλάδα προς Ευρώπη,Ασία,Αφρική.Επιπλέον σε αυτά τα ευρήματα συνηγορεί και η έρευνα του καθηγητή κ. Τριανταφυλλίδη,Καθηγητή Γενετικής, ο οποίος έχει δηλώσει οτι η μελέτη του DNA, όλων των φυλών που περιβάλλουν την Μεσόγειο και οι Ευρωπαϊκές,δείχνουν μετακινήσεις πληθυσμών απο την Ελλάδα προς τις περιοχές αυτές.

(Τι έχουν πάθει όλοι με) Το Σύμβολο του Διαβόλου;



«Αυτός είναι ένας παλιός, γνωστός χαιρετισμός του ενός σατανιστή προς τον άλλον. Συνήθως, οι Illuminati είναι πολύ πιο ‘λεπτοί’ και δεν το συνηθίζουν να το κάνουν δημοσίως». - ‘Svali’ (*).

«Ένα σύμβολο σκεπάζει ή κρύβει ένα μυστικό, και σκεπάζει έτσι μυστικές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις μπορούν, όταν ελευθερωθούν, να έχουν ένα ισχυρό αποτέλεσμα".
- Foster Bailey, Μασόνος 33ου βαθμού .Από το βιβλίο“The Spirit of Freemasonry”.

(*)‘Svali’, είναι το ψευδώνυμο μίας γυναίκας που υπήρξε «προγραμματίστρια ελέγχου του νου» και εκπαιδεύτρια (‘mind control programmer and trainer’), κάτι σαν υπεύθυνη προπαγάνδας για τουςIlluminati. Όλα αυτά μέχρι το 1996 που έγινε χριστιανή και εγκατέλειψε την μυστική εταιρία.

Το σύμβολο με τα δάχτυλα να σχηματίζουν κέρατα, γνωστό στις ΗΠΑ ως"El Diablo", (ή αλλιώς ‘corna’, από το ιταλικό ‘corno’, που σημαίνει κέρατο) είναι γνωστό ως "σύμβολο του διαβόλου".